Yvette is 46 jaar en is naar eigen zeggen eeuwig op dieet. Nadat zij een gastric bypass is ondergaan kan zelfs haar dochter, die de maat small draagt, door haar kleding spitten!

“Ik ben perfect geholpen en goed bijgestaan. Ik wil mijn complimenten aan Chris geven want hij heeft mij erg goed begeleid. Na de operatie kreeg ik af en toe een sms’je of een belletje. Verder heb ik totaal niets aan complicaties gehad daarom is het voor heel goed verlopen.

Voor de operatie moest ik altijd rekening houden met diverse dingen. Met kleding en hoe ik eruitzag. Ook was ik eeuwig op dieet. Ik at alleen nog maar kip en sla en toch viel ik niet af. Dat is frustrerend. Zo’n operatie is niet het wondermiddel. Het helpt je bij een mindset. Daarna moet je het uiteindelijk toch zelf doen.

Met Koninginnedag zijn er meerdere mensen mij voorbijgelopen die mij niet herkenden. Zij moesten echt in mijn ogen kijken. Zo weet ik dat het mij eindelijk gelukt is! Ik heb nu veel meer conditie. Dankzij de gastric bypass loop ik nu de trap op zonder uitgeput te zijn. Je houdt alles veel langer vol en dat merk je gewoon. Je uithoudingsvermogen is veel beter.

Naar het strand gaan vind ik nog een beetje lastig. Dit zou de eerste zomer zijn na de bypass. Alleen merk ik dat ik niet strak in mijn vel zit. Daar moet ik even aan werken. Dat probeer ik nu op de sportschool te doen. Ik heb nu eenmaal wat flubbertjes. Ik probeer in ieder geval één keer per week te sporten.

Mijn twee volwassen kinderen zijn hartstikke trots. Mijn dochter draagt S’jes en die zit nu in mijn kleding te spitten. Dan zegt ze: ‘Oh wat een leuk blousje, dat pas ik ook wel!’ Het kan nog iets te groot zijn maar er zijn echt dingen die we allebei kunnen dragen. ”

Ben je geïnteresseerd in een gastric bypass of een van onze andere behandeling die helpen bij het afvallen? Plan hier een afspraak in met een van onze consulenten en we bespreken graag de mogelijkheden met je.