Model en realityster Genevieve gaat voor een derde borstvergroting. Wij schoven aan bij Genevieve, om onder meer erachter te komen of zij nog meer aan haar lichaam wilt veranderen, hoe haar liefdesleven ervoor staat en wat zij zou doen als ze geen model was. 

1. Kan je omschrijven hoe je leven is veranderd ten opzichte van vóór ‘Oh oh daar gaan we weer’? 
Ik krijg meer aandacht. Mensen willen met me op de foto en zeggen dat ze fan van me zijn. Als ik een nieuwe vriend zou hebben of iets laat veranderen, sta ik meteen in blaadjes. Ik kan niet meer undercover iets doen en dat is wat het meest is veranderd.

2. Vind je dat vervelend?
Soms is het wel vervelend, want ik wil iemand leren kennen voordat het overal in staat. Je wordt wel goed in de gaten gehouden.

3. Voor welke programma’s ben je gevraagd en waar ga je voor kiezen?
Ik heb dus al meegedaan met ‘Oh oh daar gaan we weer’. Daarna heb ik meegedaan met ‘Nicky en Geneviève gaan het helemaal anders doen’ bij RTL XL. Ik heb toen nog meegedaan met De Nationale Seks-test. Ik mocht verder ook bij Carlo’s tv Café komen. Nu doe ik mee met Ex On The Beach. Ik ben nog gevraagd voor drie andere programma’s maar daar mag ik nog niets over zeggen. Ik ben er zelf nog een beetje over aan het nadenken.

4. In de Cosmopolitan staat dat de relatie met Alex snel over was, Heb je nu een nieuwe liefde? 
Nee. Ik ben niet op zoek. Ik krijg wel veel berichtjes. Ik moet zeggen dat ik nu wel met een jongen praat, maar wil niet meteen te hard van stapel lopen. Ik wil het ook niet meteen de buitenwereld in gooien. Dat is iets wat ik heb geleerd.

5. Met welke bekende persoon zou je graag een beschuitje willen eten? 
Dat weet ik eigenlijk niet zo 1, 2, 3. David Beckham vond ik vroeger altijd heel knap maar de laatste tijd niet zo heel knap meer.

6. Als je geen model was, wat zou je dan nu doen? 
Ik ben sowieso al moeder. Ik ben ook een huisvrouw, hou van schoonmaken en opruimen en voor mijn man zorgen als ik die zou hebben. Ik denk dat ik dan misschien wel een eigen beautyzaak had gehad. Ik ben wel erg ondernemend.

7. Als je superkrachten had, welke zou je hebben en wat zou je ermee doen?
Ik zou wel een superkracht willen hebben zodat het over de hele wereld een en al harmonie wordt zonder jaloezie en afgunst. Ik denk dat het leven dan een stuk aangenamer wordt.

8. Wat is het beste compliment dat je ooit gehad hebt?
Dat ik het goed doe in het leven en een goede moeder ben.

9. Welke van je gewoontjes had je liever niet gehad? 
Mijn schoonmaaktik. Dat weet bijna niemand. Alles moet recht staan, wc maak ik iedere keer schoon, alles moet gestofzuigd. Ik ga mijn huis niet uit voordat het schoon is. ’s Avonds voordat ik naar bed ga, moet mijn huis helemaal spik en span zijn. Als ik ’s morgens weg ga kom ik liever te laat dan dat ik mijn huis niet schoonmaak.

10. Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan? 
In Mexico liep ik in een oerwoud tussen de wildebeesten en bungeejumpen.

11. Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt met een man? 
Mannen zijn tegenwoordig heel erg wanhopig. En ze denken dat ze alles kunnen maken en zeggen. In berichten die ik ontvang vallen ze meteen met de deur in huis.

12. Welke prestatie ben je het meeste trots op? 
Dat ik moeder ben geworden. Dat ik mijn eigen huis en auto heb zonder afhankelijk te zijn van iemand.

13. Wat heb je altijd al willen proberen, maar ben je te bang voor? 
Parachutespringen. Dat wil ik zo graag! Bungeejumpen heb ik al overleefd. Ik zou het heel graag willen maar ik doe het in mijn broek.

14. Wat ga je over tien jaar absoluut niet doen? 
Ik zou dan niet meer meedoen met televisieprogramma’s. Ik zou dan een normaal en stabiel leven willen.

15. Wat wil je bij Praktijk Gabriels laten doen? 
Mijn borsten. Voor de derde keer. Ik wil ze groter.

16. Hoe reageren mensen in jouw omgeving erop?
Ja die weten wel hoe ik ben. Ze kunnen tegen mij zeggen om het niet te doen maar dat werkt bij mij heel erg averechts. Ik doe toch wel wat ik zelf wil.

17. Hoe lang heb je getwijfeld om deze stap te nemen?
Nou niet! Ik ben altijd heel erg zeker van mijn zaak. Wanneer was de eerste keer dat je jouw borsten liet vergroten? De eerste keer was na mijn bevalling. Zo’n vier jaar geleden.

18. Waarom heb je voor Praktijk Gabriels gekozen? 
Ik ken Diana al heel lang. Mijn eerste borstvergroting deed ik hier ook. De praktijk was nog niet zo bekend, maar ik kwam hier toen al en dat is nog steeds zo. Toen was ik zelf ook nog niet bekend.

19. Als je nog iets aan je lichaam zou willen veranderen, wat zou dat zijn?
Misschien toch nog iets grotere billen. Ben je daarna helemaal tevreden met je lichaam? Ja. Dan wel ja.

20. Wat zijn je plannen voor in de toekomst? 
Ik zou graag iets voor mezelf willen beginnen. Ik zou ook graag een tweede of derde kindje willen. Ik wil gewoon een gelukkig en gezond leven voor mij en mijn zoontje.

 

Door: Denise Delgado

Iedere maandag volgt een nieuwe blog, met daarin aan het woord een BN’er, een behandeld arts, of over wat de kliniek van Diana Gabriels nog meer te bieden heeft (waaronder eigen parfum). Iedere woensdag is er een nieuwe vlog te zien van Diana Gabriels op haar eigen YouTube kanaal.